Delen 
 {0} reviews | Schrijf review

Gamma
Ieper - Over Gamma

Doe-het-zelf winkel met al de bouwmaterialen die u zoekt!

Zwaanhofweg, 21
8900 Ieper

057 20 64 65
057 20 67 97
     

Alles voor de doe-het-zelver

Gamma België

Vandaag is GAMMA een begrip. Hoewel het moeilijk voor te stellen is, waren er echter tot de jaren zeventig in Nederland en België geen Doe-Het-Zelf winkels voor de consument. Enkel groothandelaars in bouwmaterialen. Op initiatief van vijf van hen werd in 1971 onder leiding van H. Steenman gestart met een winkelketen voor de consument.

 

Dit concept sloeg al snel enorm aan. In de jaren tachtig bestond de keten uit GAMMA-winkels in Nederland en België, Lanser (kleine winkels gericht op luxe producten) en Bouwmaat (voor de professionele klusser). Aan het begin van de jaren negentig werden Lanser en Bouwmaat verkocht. Daarmee richtte Intergamma zich alleen nog op grootschalige doe-het-zelfwinkels voor de consument. Om de toenemende concurrentie aan te kunnen, is Intergamma de afgelopen tien jaar steeds meer functies voor de franchisenemers gaan uitvoeren.


In haar huidige structuur exploiteert  Intergamma  drie franchiseformules: GAMMA Nederland, GAMMA België en KARWEI (enkel in Nederland).

 

De formule GAMMA

GAMMA BELGIE

In België behoort GAMMA de top 3 in de Doe-Het-Zelf. Wekelijks komen bij de 81 GAMMA winkels in België een 160.000 klanten over de vloer. Een 1000-tal medewerkers staan op de winkelvloer onze klanten ten dienste.

Reviews

  Geen reviews |Schrijf review

Locatie:

Bereken route